Intensieve outdoor workout

Bootcamp

Bootcamp is een training in groepsverband die wordt gegeven in de buitenlucht! Hiervoor kunnen diverse openbare locaties gebruikt worden, denk aan een park, plein of het strand!

Tijdens de training worden er oefeningen gedaan waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, de omgeving (trappen, bankjes etc) & daarnaast beschik ik dankzij mijn "gym op wielen" ook over diverse sportmaterialen waardoor de training nog uitgebreider en uitdagender gemaakt kan worden!

"You are your only limit"

Voor wie?

Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of spierkracht wilt verbeteren.. bootcamp is geschikt voor alle niveau's & alle leeftijden! (vanaf 16 jaar). Ook wanneer je een blessure of verminderd uithoudingsvermogen hebt is het mogelijk een bootcamp training bij mij te volgen. De diverse oefeningen die ik aanbied tijdens een training kunnen op eigen niveau worden uitgevoerd & zo nodig worden aangepast!

Mogelijkheden

Wanneer je een bootcamp training wilt volgen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om aan te sluiten bij een van de georganiseerde lessen, maar kun je ook zelf een groep samen stellen om mee te bootcampen! Denk aan een groep collega's, sportteam of vrienden. Vervolgens zal ik in overleg op locatie de bootcamp komen verzorgen! Dit kan zowel structureel, als eenmalig. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Tarieven

Van de georganiseerde bootcamps die ik geef binnen regio Den Haag loopt de administratie en betaling via Bootcampteam. Je kunt al een bootcamp training volgen vanaf €11,50 per les! Daarnaast is het mogelijk om zowel een losse training te betalen, als om een strippenkaart of abonnement af te nemen. Dergelijke abonnementen worden afgesloten bij de externe partij, bootcamp team. Bootcamp team hanteert zijn eigen voorwaarde & reglementen, Professional Personal Trainer Ted de Man staat hier verder los van.

Zelf een groep samengesteld waarmee je wilt bootcampen? Het uurtarief voor het verzorgen van een training ligt dan op €60,00, met een maximaal aantal deelnemers van 20 personen (locatie in overleg). Meer deelnemers of andere vragen? Neem gerust contact op.

ContactAanmelden training bootcampteam