Soccer Performance Academy

Soccer Performance Academy is er voor alle jeugd-voetbalspelers die betere prestaties willen leveren op het veld. Of je nu al jaren voetbalt, talent hebt of niet, of misschien pas net bent gaan voetballen, wij zijn er voor jou!

Goede techniek is de basis van elke sport. Echter richten wij ons niet alléén op techniek, balcontrole of spelinzicht. Maar wordt er getraind vanuit een brede focus. Hierbij komen alle aspecten van (top)sport aan bod die ons inziens van belang zijn! We werken middels 10 weekse trainingscursussen, in groepen van maximaal 20 kinderen. Waarbij wij de kinderen iedere week 60 minuten lang stimuleren, motiveren & aanleren om het beste uit zichzelf te halen!

Soccer Perfomance Academy staat onder leiding van professional personal trainer, én voormalig profvoetballer, Ted de Man. Sinds zijn jeugd heeft hij bij diverse BVO’s (betaalde voetbal organisaties) gespeeld. Hierdoor kent hij zowel vanuit zijn beroepsopleiding, als vanuit zijn eigen ervaring de in’s & out’s van de sportwereld.

Tijdens de trainingen ligt de focus op onderstaande aspecten:

  • Voetbaltechnisch- en tactisch
  • Performance training
  • Strength and conditioning 

Een zo compleet mogelijke training zorgt ervoor dat kinderen niet alleen extra techniek aanleren tijdens de cursus, maar o.a. ook hun kracht en conditie verbeteren. Inschrijven voor de 10 weekse trainingscursus is noodzakelijk, wees snel, want vol = vol!

Het is ook mogelijk om 1 op 1 te trainen, of duo training te volgen. Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen!

Voor wie?

Soccer Performance Academy: Alle kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar.

1 on 1 performance training: Voor zowel jeugdspelers als senioren.

NIEUWE CURSUS START BINNENKORT!

De start van het nieuwe voetbalseizoen breekt binnenkort weer aan! Daarmee starten wij ook weer met een nieuwe 10 weekse cursus van de Soccer Performance Academy. Houd de website en social media in de gaten voor de startdata en opening van de inschrijvingen.

Meest gestelde vragen

Mijn kind is niet lid van een voetbalclub, kan het toch deelnemen aan de cursus?

Ja zeker! Het is niet noodzakelijk dat uw kind lid is van een voetbalclub. De trainingscursus is bedoeld voor iedereen die op een specifieke en professionele manier zijn voetbaltalent wil ontwikkelen!

Mijn kind heeft een training gemist, is het mogelijk deze in te halen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. We werken middels een geperiodiseerde trainingscyclus van 10 weken, waardoor inhalen niet mogelijk is.

Mag mijn kind deelnemen aan de training van een andere leeftijdscategorie?

Nee. De trainingen zijn specifiek gericht op de desbetreffende leeftijdscategorie, deelnemen aan een andere leeftijdsgroep is dus niet wenselijk.

Wanneer start de trainingscursus?

De eerst volgende trainingscursus start binnenkort bij aanvang van het voetbalseizoen 2018 -2019.

Is het mogelijk in termijnen te betalen?

Helaas is dit niet mogelijk. Bij bevestiging van de inschrijving ontvangt u een factuur, waarna u verzocht wordt binnen 14 werkdagen de totale cursusgelden van €99,00 te voldoen.