Personal training

Vanaf 1 januari 2018 geef ik ook personal training bij SuperGym in Rijswijk! SuperGym beschikt over ruim 2.000 m2 aan fitness ruimte met een groot aanbod aan moderne apparatuur, waardoor het mogelijk is een zeer divers sportschema te hanteren met de beschikbare apparatuur! Wanneer je personal training wilt volgen bij SuperGym is het wel noodzakelijk dat je, naast de kosten voor personal training, een persoonlijk sportabonnement afsluit bij SuperGym. Dit kan al vanaf €11,00 per maand! Het voordeel hiervan is wel dat je ook buiten je personal trainingen om kan werken aan jou doelstellingen in deze prachtige gym!

Naast SuperGym geef ik ook training bij SKY HEALTH The Hague. Wanneer je graag hier je indoor trainingen wilt volgen is het niet noodzakelijk een los abonnement af te sluiten naast de kosten voor personal training. Ook is het mogelijk om in overleg de training buiten te laten plaatsvinden!

What

Nieuwe personal trainingslocatie!

Where

SuperGym Rijswijk

Personal training

sporten met een professioneel,

en op maat gemaakt plan!

Benieuwd of personal training iets voor jou is? Neem gerust contact met mij op! Eerst meer informatie lezen? Ook dat kan!

Meer info

Leave a Reply