Ervaringen

zij gingen jou voor

lees de ervaringen

Successen 

Sterker worden

Vertrouwen 

Kilo´s afvallen

Plezier

Jean Marc Antersijn

“Mijn naam is Jean Marc Antersijn, en ik ben keeper van het Arubaanse Nationale Elftal. Ik heb voor twee maanden intensieve training gevolgd bij Ted. Voor mij is het een van de beste personal trainers die ik heb gehad. Iemand die echt weet wat er nodig is om topfit te worden & te blijven. Daarnaast is Ted iemand die het zelf heeft meegemaakt als profvoetballer, dat is prettig. Ik heb veel van hem geleerd & als ik weer de kans krijg zal ik zeker met hem aan de slag gaan!”

Remco Vlemmix

weigth loss program

“Hij is echt een persoonlijke coach in dit voor mij zeer belangrijke traject!”

“Ik wil al jaren veel afvallen en aan mijn gezondheid werken. Ik heb een drukke baan en ik heb heel veel geprobeerd afgelopen jaren maar niets heeft echt geholpen. Totdat ik met Ted ging samenwerken. Ik ben inmiddels ruim 25 kg kwijt in vier maanden, heb andere eet- en leefgewoontes aangeleerd en voel me top! Ik ben veel en veel sterker (en dat is zichtbaar!) en kan nu veel oefeningen die ik vroeger niet kon.

Ted onderscheidt zich echt door:

  • Persoonlijke aanpak. Ted heeft een plan gemaakt helemaal aangepast aan mijn doelstellingen en wensen, en past dat regelmatig aan afhankelijk van de ontwikkeling.
  • Volledige aanpak. Ted heeft me geholpen met een heel effectief dieet, een intensief trainingsprogramma en tips m.b.t. lifestyle. Hij is echt een persoonlijke coach voor me in dit voor mij zeer belangrijke traject.
  • Ted heeft een heel gestructureerd programma, goed doordacht en het is duidelijk dat hij veel ervaring heeft ondanks zijn jonge leeftijd. Ted is ex prof-voetballer en is daarmee ook echt een rolmodel voor mij. Hij weet wat wel en niet werkt door zijn ervaring in het voetbal, zijn vak als professioneel trainer en door zijn opleidingen.
  • 24/7 support. Ted helpt me enorm door gedurende de dag mijn vragen te beantwoorden (Mag ik dit en dat eten?), me advies te geven (checked bijvoorbeeld de website van een restaurant en geeft tips over welke gerechten hij zou aanraden) en geeft continue support & complimenten wat me enorm helpt.
  • Ted is enorm flexibel. Hij past zich, waar mogelijk, aan aan mijn schema. Wat betekent dat we meestal zeer vroeg trainen en in het weekend.
  • De prijs die Ted rekent is All In en super concurrerend.

Ik ben super blij met Ted. Hij maakt voor mij een enorm verschil. Zijn commitment is enorm en ik zou zonder hem niet hebben kunnen bereiken wat ik nu heb bereikt. En zoals hij het altijd zegt “We moeten door!”- ik ben bezig met de volgende fase, de volgende en laatste kilo’s en nog sterker worden! Ik ben ervan overtuigd dat we dat ook gaan halen”

“Met plezier twee keer in de week aan de slag!”

“Het is erg leuk om mijn doelen met personal training te bereiken met iemand die enthousiast is en de trainingen zo maakt wat bij mij past. Dat geldt niet alleen voor het trainingsschema maar ook voor het voedingsschema. Ted heeft met zijn positiviteit en toewijding er voor gezorgd dat ik het sporten leuk vind en met plezier twee keer in de week aan de slag ga!”

 

 

 

Lina Schellekens

Weigth loss program

“Ik speel al een aantal jaar in de KeukenKampioen Divisie, voordat het seizoen begint train ik nu al een aantal jaar een paar keer per week met Ted om mijn conditie en algehele fitheid te verbeteren. Hierdoor begin ik altijd fit aan het nieuwe seizoen. Het is fijn dat Ted zelf ook een prof is geweest en weet wat er nodig is in de zomerstop om een voetballer de juiste trainingen te geven zonder te overbelasten. Voor komende jaren ben ik zeker bij Ted te vinden!”

Dylan de Braal

Topsport program

Roemillo Baumgard

Weigth loss program

 

`Een van mijn dromen was om gewicht te verliezen. Mijn droom is in vervulling gegaan nadat ik bij Ted ben gaan trainen. Zelf had ik een hele moeilijke tijd achter de rug. Tijdens mijn intake met Ted voelde ik me direct erg op mijn gemak. De energie die ik kreeg door ons gesprek liet mij me weer goed en geinspireerd voelen. Ik had zelfs de neiging om dezelfde dag al te beginnen met trainen!

Ik vind Ted de beste personal trainer die er bestaat. Hij is niet alleen maar de beste trainer maar ook een vriend voor me. Iemand die je door dik en dun heen helpt. Hij heeft het trainen voor mij super leuk gemaakt waardoor ik zonder enige moeite met plezier naar iedere training ging. Inmiddels ben ik al 20 kilo afgevallen en krijg ik niet genoeg van het behalen van mijn doelen!! Ik voel me sterker dan ooit, en daar wil ik je voor bedanken Ted!