tarieven

Starterspack

€275,-

Ga direct goed van start met vier personal trainingsessies van 60 minuten, een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema en uitgebreide intake. 

strippenkaarten

Neem in één keer meerdere personal trainingssessies af en profiteer van het oplopende voordeel! De strippenkaarten blijven onbeperkt geldig. Wanneer de training niet 24 uur van te voren wordt geannuleerd wordt de sessie wel in rekening gebracht.

Bootcamp

Naast personal training verzorg ik ook bootcamps op locatie. Deze fanatieke outdoor workouts worden veel geboekt door bedrijven, verenigingen of vrienden groepen. De kosten voor een 60 minuten durende bootcamp varieren afhankelijk van het aantal personen en de locatie. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Indoor 

De tarieven voor indoor personal training zijn afhankelijk van de locatie. Wil je liever indoor trainen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven.

Online coaching

Woon je niet in de regio en wil je toch een stukje professionele begeleiding? Dan kun je kiezen voor online coaching! Ook bij online coaching wordt maatwerk toegepast, waardoor de kosten variëren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kids Performance

Kinderen tot 12 jaar betalen een gereduceerd tarief voor soccer performance training. Dit is gericht op voetbaltechnisch en tactisch vermogen. Waarbij er aandacht is voor kracht en conditie training aangepast op de behoefte van jonge kinderen. Een sessie duurt 60 minuten en kost € 40,- per keer voor 1 op 1 training. Neem voor strippenkaarten en groepssessies gerust contact op!

zij gingen je voor..

“Ik speel al een aantal jaar in de KeukenKampioen Divisie, voordat het seizoen begint train ik nu al een aantal jaar een paar keer per week met Ted om mijn conditie en algehele fitheid te verbeteren. Hierdoor begin ik altijd fit aan het nieuwe seizoen. Het is fijn dat Ted zelf ook een prof is geweest en weet wat er nodig is in de zomerstop om een voetballer de juiste trainingen te geven zonder te overbelasten. Voor komende jaren ben ik zeker bij Ted te vinden!”

Dylan de Braal

Topsport program

“Het is erg leuk om mijn doelen met personal training te bereiken met iemand die enthousiast is en de trainingen zo maakt wat bij mij past. Dat geldt niet alleen voor het trainingsschema maar ook voor het voedingsschema. Ted heeft met zijn positiviteit en toewijding er voor gezorgd dat ik het sporten leuk vind en met plezier twee keer in de week aan de slag ga!”

Lina Schellekens

Weigth loss program

Work