Personal Training

Over Personal Training

Topsporters, mensen die willen afvallen, kinderen met een voetbaldroom.. allemaal zijn jullie aan het juiste adres bij mij. De methode die ik toepas is gebasseerd op ervaringskennis vanuit mijn topsport verleden, diversiteit aan erkende diploma’s & de goede resultaten met eerdere clienten.

Bij de start van personal training is een geheel vrijblijvend intake gesprek de eerste stap. Hierin kunnen we kennis maken, de verwachtingen bespreken & jouw doel bepalen! De eerste training wordt gebruikt om te bepalen wat de basis van jouw kunnen is, daarnaast worden er bij het weigth loss program natuurlijk de nodige weeg- en meet verrichtingen gedaan. Op basis van jouw persoonlijke doel en de uitkomst van de eerste training maak ik een geperiodiseerd plan van aanpak. Geheel persoonlijk én op maat. Naast het trainingsschema wat we samen doorlopen is het ook mogelijk een trainingsschema te ontvangen voor de momenten dat je zelfstandig gaat trainen en er is natuurlijk ruimte voor voedingsadvies. Wanneer de basis is vastgesteld, de doelen zijn bepaald en de schema’s zijn gemaakt gaan we werken aan realisatie! Natuurlijk zijn er gedurende het traject de nodige evaluatie momenten, en wanneer je zelf vragen hebt over bijvoorbeeld je vooruitgang, het traject of wanneer je het gevoel hebt vast te lopen sta ik natuurlijk voor je klaar! 

bootcamp

outdoor workout

Bootcamp is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In parkjes, pleinen en op strand zie je regelmatig groepen mensen een fanatieke work-out doen onderleiding van een trainer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht oefeningen, de omgeving en ook beschik ik over diverse sportmaterialen in mijn bus! Wekelijks geef ik op diverse locaties in Den Haag en Rijswijk bootcamps vanuit Bootcampteam. Meedoen is eenvoudig, je kunt je aanmelden via de website van bootcampteam voor een gratis proefles in een van mijn trainingen. Daarna betaal je per losse les óf je kunt kiezen voor een onbeperkt abbonement. Bootcampteam hanteert hiervoor zijn eigen voorwaarden, tarieven en regelementen hier sta ik verder los van, al ze informatie is te vinden op hun website. De groepen bestaan uit max. 20 personen, en er wordt een gevarieerde training gegeven van 60 minuten! Ook is het mogelijk om mij in te huren op locatie. Voor bedrijven, verenigingen of vriendengroepen is dit vaak een ideale optie. Met elkaar bepalen we de locatie, tijd en kunnen we ook het soort bootcamp afstemmen op de wensen van jouw groep. 

Diverse personal trainingsprogramma’s

Topsport 

Dit programma wordt volledig afgestemd op het reguliere trainingsprogramma van topsporters. Deze trainingen, grotendeels gericht op strength & conditioning, bestaan onder andere uit olympische lifts, plyometrie en mobiliteit. 

Weigthloss 

Binnen dit programma staan voeding en training centraal. Samen bepalen wij een realistische doelstelling, waar een persoonlijk voedings- en trainingsschema voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er diverse weeg- en meetmomenten en evalueren we tussentijds de maatwerk schema’s.

Recovery

Wanneer je na een langdurige blessure of een revalidatietraject weer zelfstandig aan de slag moet kan dit lastig zijn. Wat is de juiste belasting, welke oefeningen bevorderen het herstel en wat is de juiste houding. Middels personal training kan ik hierbij professionele ondersteuning bieden met een plan volledig afgestemd op jou behoefte. 

Kids performance

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar is er het speciale ‘Kids Performance’ programma. Dit programma loopt vaak naast de reguliere sport die het kind beoefend en richt zich op het beter leren bewegen van kinderen. Beweegpatronen worden verbeterd en er is aandacht voor strength & conditioning speciaal afgestemd op de kinderleeftijd.

Online

Wanneer je graag zelfstandig traint maar toch een extra steuntje in de rug kunt gebruiken om jouw doelstelling te behalen kun je gebruik maken van het online programma. Dit programma bevat afhankelijk van jouw doelstelling een voedings- en trainingsschema, diverse evaluatiemomenten en gelegenheid om online vragen te stellen.

Start today

Real Work.
  Real Results.