Selecteer een pagina

Personal Training

Over Personal Training

Topsporters, mensen die willen afvallen, kinderen met een voetbaldroom.. allemaal zijn jullie aan het juiste adres bij mij. De methode die ik toepas is gebasseerd op ervaringskennis vanuit mijn topsport verleden, diversiteit aan erkende diploma’s & de goede resultaten met eerdere clienten.

Naast mijn werkzaamheden als performance coach in de (top)sport vind ik het ook ontzettend leuk om mensen te begeleiden naar een vitaler en fitter leven. Daarom houdt ik nog steeds ruimte in mijn agenda om 1 op 1 trajecten aan te gaan met mensen die graag willen werken aan hun gezondheid! Het is mogelijk om zowel een traject te volgen waarbij we ons alleen richten op sport/beweging met mij als personal trainer of om een volledig vitaliteitsprogramma te volgen met personal training, vitaliteitscoaching en fitchecks. Weet jij niet wat het beste past bij jouw hulpvraag? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!   

Samenwerking vitaliteitscoach

Als Personal trainer/performance coach richt ik mij graag tot in detail op de sportprestaties. Omdat ik er wel in geloof dat vitaliteit samenhangt met meer dan alleen sport en beweging werk ik samen met een vitaliteitsspecialist die zich voor mijn klanten richt op de andere aspecten van vitaliteit zoals voeding, slaap, stress, ademhaling en het immuunsysteem.

Voor mensen die breed aan hun vitaliteit willen werken hebben wij dan ook een programma samengesteld waarbij je zowel Personal Training van mij krijgt als Vitaliteitscoaching van onze specialist. Met twee professionals aan de slag en dubbel zoveel kennis om jouw vitaliteit te vergroten!

Aanbod

Topsport 

Dit programma wordt volledig afgestemd op het reguliere trainingsprogramma van topsporters. Mijn kracht als trainer is dat ik op gedetailleerd niveau kijk naar wat een individuele atleet nodig heeft in zijn of haar fysieke ontwikkeling. 

Personal training

Personal training is voor veel doelen inzetbaar. Wanneer je wilt afvallen, sterker wilt worden of juist je techniek wilt verbeteren bij bepaalde oefeningen kan personal training goede ondersteuning bieden. Samen bepalen wij een realistische doelstelling en werken we in trainingssessies van 60 minuten aan jouw persoonlijke doel. Sessies vinden plaats op een locatie in overleg. Als indoor locatie maak ik o.a. gebruik van een personal trainingsstudio in Wassenaar en Azzurro Wellness in Noordwijk. 

Rehabilitation

Wanneer je na een langdurige blessure of een revalidatietraject weer zelfstandig aan de slag moet kan dit lastig zijn. Wat is de juiste belasting, welke oefeningen bevorderen het herstel en wat is de juiste houding. Middels personal training kan ik hierbij professionele ondersteuning bieden met een plan volledig afgestemd op jouw behoefte. 

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching richt zich naast beweging op voeding, slaap, stress, ademhaling en de werking van ons immuunsysteem. Vitaliteitscoaching is geschikt voor iedereen die in zijn gezondheid wil investeren. 

Ook bij (onverklaarbare) klachten zonder medische oorzaak kan dit een goede stap bieden naar meer energie en een vitaler leven. Denk hierbij aan o.a. 

 • Laag energieniveau | Futloosheid
 • Darmklachten | opgeblazen gevoel
 • Moeite met gewichtsverlies | jojo effect | overgewicht 
 • Stress of Burn-out gerelateerde klachten
 • Onverklaarbare klachten als hoofdpijn of vermoeidheid

Vitaliteitscoaching wordt gegeven door de specialist waar ik mee samenwerk en kunnen zowel los als in een volledig programma worden afgenomen. Sessies duren 60 minuten en vinden bij voorkeur wandelend in de natuur plaats (bos, strand, duinen). Coaching in de buitenlucht brengt je namelijk letterlijk én figuurlijk in beweging! 

 

Fitcheck

Als onderdeel van het FitStart pakket en Vitaliteitsprogramma voeren wij ook een FitCheck uit. Dit is een goed uitgangspunt voor ons om aan de slag te gaan met jouw vitaliteit. Onze FitCheck bestaat uit; 

 • Gewichtsmeting
 • Spier- en vetpercentage 
 • Bloeddruk
 • Conditietest met hartslagmeting 
 • Leefstijlanalyse met vragenlijst
 • Rapportage FitCheck 

Start today

Real Work.
  Real Results.