Selecteer een pagina

About The TrainER

About

My Story.
 My Mission.

Met de pap lepel ingegoten. Al vanaf jongs af aan bezig met topsport en deze ervaringskennis aangevuld met de nodige papieren om de passie voor sport over te dragen. 

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. Op jonge leeftijd riep ik al dat ik profvoetballer wilde worden, een lange weg met ups & downs volgde. Maar dankzij hard werken, doorzettingsvermogen en vooral mijn liefde voor sport heb ik dit bereikt. In de jeugd en bij de senioren heb ik bij diverse betaalde voetbal organisaties mogen spelen. Nadat dit avontuur ten einde kwam wilde ik van mijn passie mijn werk maken.

Inmiddels ben ik ruim zes jaar werkzaam als personal trainer. En help ik met ontzettend veel plezier jong & oud bij het behalen van hun doel. Afvallen, sterker worden of verbeteren van de conditie.. voor alles kun je bij mij terecht! In de methode waarmee ik werk combineer ik mijn eigen kennis en ervaring uit mijn topsport verleden, met de opgedane kennis van de diverse opleidingen die ik heb gevolgd en de succesvolle resultaten die ik tot nu toe met cliënten heb behaald. Persoonlijke begeleiding, maatwerk en korte lijnen tijdens het traject vind ik belangrijk. Bij mij geen gegeneraliseerde schema’s, standaard trainingsroutines of algemeen advies. Iedereen behaald zijn doel via een ander pad, en als trainer vind ik het belangrijk om dit nauwlettend te volgen!
Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als strength & conditioning/performance coach voor (top)sporters. Als performance coach heb ik o.a. drie jaar gewerkt bij ADO Den Haag. Ook ben ik performance coach geweest bij diverse tophockeyclubs, team VVCS (voetbalvakbond Nederland) en werk ik veel 1 op 1 met profvoetballers. Hierin richt ik mij op de aspecten die in het reguliere trainingsschema vaak niet aan bod komen en verbeter ik het atletisch vermogen en performance van spelers.

In de afgelopen jaren heb ik een enorme diversiteit aan clienten getraind. Van 6 tot 80 jaar.. topsporters en mensen met obesitas.. individueel of in groepsverband.. Ik ga geen uitdaging uit de weg! Dus heb jij een doel & wil je mijn hulp?! Stuur me een berichtje & hopelijk kunnen we samen snel aan de slag!

Train