About The TrainER

About

My Story.
 My Mission.

Met de pap lepel ingegoten. Al vanaf jongs af aan bezig met topsport en deze ervaringskennis aangevuld met de nodige papieren om de passie voor sport over te dragen. 

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. Op jonge leeftijd riep ik al dat ik profvoetballer wilde worden, een lange weg met ups & downs volgde. Maar dankzij hard werken, doorzettingsvermogen en vooral mijn liefde voor sport heb ik dit bereikt. In de jeugd en bij de senioren heb ik bij diverse betaalde voetbal organisaties mogen spelen. Nadat dit avontuur ten einde kwam wilde ik van mijn passie mijn werk maken.

Inmiddels ben ik ruim drie jaar werkzaam als personal trainer. En help ik met ontzettend veel plezier jong & oud bij het behalen van hun doel. Afvallen, sterker worden of verbeteren van de conditie.. voor alles kun je bij mij terecht! In de methode waarmee ik werk combineer ik mijn eigen kennis en ervaring uit mijn topsport verleden, met de opgedane kennis van de diverse opleidingen die ik heb gevolgd en de succelvolle resultaten die ik tot nu toe met clienten heb behaald. Persoonlijke begeleiding, maatwerk en korte lijnen tijdens het traject vind ik belangrijk. Bij mij geen gegeneraliseerde schema’s, standaard trainingsroutines of algemeen advies. Iedereen behaald zijn doel via een ander pad, en als trainer vind ik het belangrijk om dit nauwlettend te volgen!
Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als strength & conditioning coach voor (top)sporters. In die functie ben ik momenteel o.a. werkzaam bij ADO Den Haag en train ik diverse (prof)voetballers 1 op 1. Hierin richt ik mij op de aspecten die in het reguliere trainingsschema vaak niet aan bod komen en verbeter ik het atletisch vermogen en performance van spelers.

In de afgelopen jaren heb ik een enorme diversiteit aan clienten getraind. Van 6 tot 80 jaar.. topsporters en mensen met obesitas.. individueel of in groepsverband.. Ik ga geen uitdaging uit de weg! Dus heb jij een doel & wil je mijn hulp?! Stuur me een berichtje & hopelijk kunnen we samen snel aan de slag!

Train

Gym on the Road

Faciliteiten

Als trainer ben ik werkzaam in de regio Den Haag en Duin en Bollenstreek. Trainingen vinden voornamelijk outdoor plaats. Dankzij een rijke uitrusting aan sportmateriaal is er aan uitdaging geen gebrek! 

Het strand, een park of het voetbalveld zijn mijn voornaamste werkplekken. Een locatie voor personal training bepalen we altijd samen in overleg. Dit kan op een locatie in de buurt zijn, maar ook aan huis indien gewenst. Dankzij een goed gevulde bedrijfsbus vol met sportmaterialen is er aan variatie, uitdaging en mogelijkheden geen gebrek tijdens het trainen. Indien gewenst is het ook mogelijk om indoor te trainen bij bijvoorbeeld Azzurro Welness in Noordwijk. 

Net als de trainingslocatie bepalen we ook samen een trainingsmoment in de week. Hierin is enige flexibiliteit mogelijk, maar in praktijk vinden veel cliënten het prettig om een vast moment in de week te reserveren voor personal training. Indien het werk of gezinsleven dit niet toelaat kunnen we natuurlijk altijd kijken naar de mogelijkheden om een flexibel schema op te stellen met elkaar. Topsport programma’s stemmen we af op het reguliere trainingsschema.